Valthermond 06-14796622

Reactie plaatsen

Reacties

Henk Bos
4 jaar geleden

Afgelopen zaterdag bedrijfsfeest gehad, perfect geregeld en alles kon in overleg!

Albert
5 jaar geleden

Zeer goed bedrijf en goede service en afspraak nakomen .
Een volgende keer bij een feest laat ik het door hem regelen weet ik zeker dat het goed komt . Je hoeft er verder niet na omkijken .Toppie.

Johnny Breider
6 jaar geleden

Zeer pettige mensen om zaken mee te doen. Wij hebben nu voor de tweede keer een tent 8x4 bij hun geguurd. En alles tot en de puntjes goed geregeld. tot een volgende keer.

miranda de groot
7 jaar geleden

Super leuke krokodil springkussen gehuurd. En wat een service. De kids hebben een geweldige middag gehad. En wat een service!! gebracht, opgezet en weer opgehaald. In een woord TOP. Nogmaals dank.

Jeroen Kloen
7 jaar geleden

Een zeer prettige ervaring, met dit bedrijf.
klant vriendelijk en geen kapsones.
Wat erg prettig was dat ze de 8x4 party tent s'avonds al kwamen op bouwen voor het feest de dag er op, en de dag na de feestdag kwamen afbreken.
Het was toppie Nogmaals bedankt.
echt een aanrader en voor een redelijke prijs.
Met vriendelijke groeten.
Fam kloen

Raad
8 jaar geleden

hallo alles is prima verlopen en als ik weer een feestje heb dan weet ik wie ik bellen moet natuurlijk www.wgtentverhuur verder succes met de tenten verhuur bedrijf
en de groetjes van jans en aaltje raad

M.Jaegers
8 jaar geleden

Hallo. Ik wil jullie bij deze nog hartelijk bedanken voor het opzetten en weer afbreken van de feesttent. Ideaal. Het heeft zeker enorm bijgedragen aan de feestvreugde. Ondanks dat het niet zo warm was (begin maart) konden we lekker bbqen. Handig met kachel en verlichting. Als er weer een feest komt, vragen we jullie zeker weer.